Hoidot ja hinnasto

 

Kustannusten nousun vuoksi hinnat ovat päivitetty 1.9.2022.

 

Kampanjat

Kampanjat varattavissa vain kuukaudelle, jolle kampanja on tarkoitettu.

Nettiajanvarauksesta löydät osion ”Kuukauden kampanja” josta pystyt varmaan silloisen kuukauden kampanjoita.

  • Hemmottelupaketti (jalkahoito + kasvohoito) 95€ n.90min

Ihana hemmottelupaketti jaloille sekä kasvoille! Jalkahoidossa saat kuorinnan, kevyen kynsien ja kovettumien hoidon, naamion sekä hieronnan. Kasvohoidossa saat kasvojen ja decollete alueen alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion jonka aikana niska- hartia hieronta, sekä hoitotuotteet.
(norm. 124€)

  • Sokeroinnin sarjakortti.

(koskee vain sokerointipaketteja). Käydessäsi säännöllisesti sokeroinneissa saat sarjakortin, jolla saat joka kuudennesta käynnistä -20% alennuksen. Voimassa ympäri vuoden.

 

Muistathan ottaa erikseen yhteyttä esimerkiksi WhatsAppissa, tekstiviestitse tai puhelimitse mikäli et löydä sopivaa aikaa! Muistathan edelleen, ettei sairaana tulla hoitoon.

 


 

Kasvot

 

Salon Fannysta löydät kahdella eri ammatti kosmetiikkasarjalla tehdyt kasvohoidot. Jokaisessa kasvohoidossa keskustelemme ihosi tarpeista ja omista toiveistasi sekä käymme ihonhoitoa läpi. Valitsethan lisäpalveluista iho analyysin sekä tuotesuosittelun mikäli kaipaat sitä enemmän ja valitsemassasi hoidossa ei sitä jo ole mainittu erikseen.

 

 

Massada The Natural Therapy on luonnonmukainen, tehokas ja hemmotteleva tuotesarja multisensorisuutensa ansiosta. Massada- tuotteet tuntuvat ihanalta iholla, tekevät työnsä tehokkaasti sekä tuoksuvat taivaallisilta. Massadan ihonhoitotuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa vain parhaista luonnon raaka-aineista ja ne tasapainottavat ihon epätasapainotiloja sekä herättävät aisteja.

 

 

 

 

BDR Medical Beauty konseptin tuotteet ovat hyvin lähellä lääkinnällistä tasoa ja sisältävät suuren määrän aktiivisia ainesosia. BDR:n tavoitteena on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti ja saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. BDR arvostaa tuotteiden hyvää siedettävyyttä ja tuotteissa on mahdollisimman vähän säilöntäaineita sekä tuoksuja. Raaka-aineet ovat peräisin luonnosta, kasviperäisistä ainesosista, synteettisistä sekä bioteknologisista lähteistä. BDR tarjoaa markkinoille ainutlaatuisen metodin rakentaa juuri sinun ihotyyppisi mukaiset hoitokokonaisuuet happojen, tehokuorintojen ja mikroneulauksen avulla.

 

 


 

 

BDR kasvohoidot:

 

BDR Kirkastava kesähoito 65€ n. 40min

Kesän freesaushoito. 

(sis. alkupuhdistus, tuplakuorinta, hyaluronihapposeerumin imeytyksen, täsmähitotuotteen, naamion sekä hoitotuotteet.)

 

BDR 1. kerta 109€ n. 75min

Valitse tämä hoito, kun tulet ensimmäistä kertaa BDR- hoitoon ja haluat kartoittaa ongelmakohdat sekä tehdä jatkohoitosuunnitelman.

(sis. konsultaatio, alkupuhdistus, tonic- tai ampullikuorinta, micropeel- kevyt hionta, hyaluronihapposeerumin imeytys, naamio sekä hoitotuotteet. Sovitaan myös jatkohoito sekä suunnitellaan kotihoitotuotteet.)

 

BDR Tehokuorinta 75€ n. 50min

Laitteella tehtävä tehokuorinta: micropeel (normaali) tai profipeel (vahvempi).

(sis. alkupuhdistus, tonic- tai ampullikuorinta, tehokuorinta, seerumin imeytys, naamio sekä hoitotuotteet.)

Tämä hoito vastaa vanhaa timanttihiontaa.

 

BDR Mikroneulaus 159€ n. 60min

Tämä on jatkohoitoa ensimmäisen kerran ja kotihoitotuotteiden jälkeen.

Mikroneulauksella Stimulation XL sekä tehokkailla tuotteilla voidaan uudistaa sekä korjata ihoa. Tämä hoito voidaan räätälöidä kiinteyttäväksi, herkälle ”perus”- iholle tai epäpuhtaalle iholle ja aknearville. Voidaan yhdistää myös kohdentava mikroneulaus ongelmakohdille Stimulation XS.

(sis. alkupuhdistus, happo-, tonic- tai ampullikuorinta, micropeel herkemmälle tai profipeel epäpuhtaalle iholle, stimulation XL mikroneulaus jolla imeytetään hyaluronihapposeerumi, naamio sekä hoitotuotteet.)

 

BDR Happohoito 119€ n. 45min

Tämä on jatkohoitoa ensimmäisen kerran ja kotihoitotuotteiden jälkeen.

Happohoidolla voidaan hoitaa tiettyjä ongelmia ja herkkääkin ihoa kerrostamalla eri tarkoituksiin eri happoja. Sarjahoitona tehtynä ja kotihoitotuotteiden kanssa voidaan nostaa happojen tasoa ja saadaan entistäkin huikeampia tuloksia.

(sis. alkupauhdistus, tonic- tai ampullikuorinta, happokuorinta (yhdellä tai useammalla hapolla), tehoseerumit, naamion sekä hoitotuotteet.)

 

BDR Tehohoito 169€ n. 75min

Tämä on jatkohoitoa ensimmäisen kerran ja kotihoitotuotteiden jälkeen.

Tehohoito kokonaisuus, jossa hoidetaan keskitetysti tiettyjä ongelmia koko kasvoissa sekä kohdennetusti tietyillä alueilla.

(sis. alkupuhdistus, happokuorinta, micro- tai profipeel tehohionta, mikroneulaus koko kasvoille ja kohdennetusti tehotuotetta imeyttäen tarvittaessa, imeytetään hyaluronihapposeerumi, naamio sekä hoitotuotteet.)

 

 

 

 

Massada erikoiskasvohoidot:

”En tiedä, mitä tarvitsen” – erikoiskasvohoito 129 n. 120min

Massadan erikoiskasvohoidot tuovat päivään ihanaa hemmottelua ja tehokkaita tuloksia!

Etkö tiedä mitä ihosi ja kehosi tarvitsee? Tässä hoidossa käydään läpi ihosi tarpeet ja sinun toiveet, kotihoitotottumukset ja jatkohoitomietteet. Näiden pohjalta valitaan jokin Massadan erikoiskasvohoidoista ja mahdollisia lisäpalveluita, ohjataan ihonhoidossa ja kotihoitotuotteiden valinnassa. Sisältää myös halutessaan kevyen jalka- tai käsihieronnan.

 

Massada Entzymatic Effect – hedelmähappokuorintahoito 125€ n. 70min

(Tämä hoito on kesällä pois käytöstä nettiajanvarauksesta, mutta voidaan tehdä kertaluontoisesti. Tässä tapauksessa olethan yhteydessä puhelimitse 0452344426 tai spotilla salonfanny@hotmail.com)

(sis. alkupuhdistus, tuplakuorinta hedelmähappokuorinnan kanssa, naamion, jonka vaikutusajalla decoltteen ja hartioiden hieronta. Loppuun seerumi ja loppuvoiteet)

Granaattiomenaa, appelsiinia, sitruunaa, mustikkaa, mandariinia… Haluatko kokea kaikkien näiden hedelmien hyödyt ihollasi?  Yli 99% luonnon raaka-aineista bioteknologian avulla valmistettu entsymaattinen kuorinta. Sopii herkällekin iholle, kuorii hellävaraisesti mutta tehokkaasti, suojaa soluja stressiltä, taistelee väsymyksen merkkejä vastaan, tasoittaa juonteita sekä ihon sävyä ja kosteuttaa sekä parantaa muiden aineiden imeytyvyyttä.

 

Massada DNA- Nature – kasvohoito 129€ n.75min

(sis. alkupuhdistus, tuplakuorinta, tehohoitoampullit, kiinteyttävä hieronta, erikoisnaamio, jonka vaikutusajalla hierotaan kädet tai jalat asiakkaan toiveiden mukaan, loppuvoiteet)

Erikoiskasvohoito erityisesti aikuiselle iholle (n.+40), erityisesti kun kaivataan nopeasti hyviä tuloksia. Hoito on välittömästi kiinteyttävä, kosteuttava ja kasvonpiirteitä kohottava kasvohoito. Hoidossa käytettävät tuotteet on suunniteltu luonnon raaka-aineista, hyödyntäen bioteknologiaa, jotta saadaan parhaat tulokset. Hoito vahvistaa ja suojaa vapaita radikaaleja vastaan sekä korjaa ihoa.

Hoidosta suosittelemme 3x sarjahoitoa, pysyvämpien ja näkyvämpien tulosten takaamiseksi. Toteutus 1-2 viikon välein, 3x (norm. 387€ 3x hoitoina). Sarjahoitoon tarjoamme pienen alennuksen, joilloin saat 3x hoitoa 348,18€ hintaan. (voi maksaa kahdessa osassa).

 

Massada Individual- yksilöllinen kasvohoito 119€ n. 60-70min

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, jonka vaikutusajalla hierotaan  kädet tai jalat asiakkaan toiveiden mukaan sekä loppuun voiteet)

Individual kasvohoito tehdään vieläkin yksilöllisemmin ihotyypin mukaan. Hoidossa käytetään perustuotteiden lisäksi Massadan extract- tehotiivisteitä, valitaan hieronta tarpeen mukaan, sekä valitaan biohajoava harsonaamio ihotyypin mukaisesti.

 

Massada- kasvohieronta 59€ 45min

(sis. alkupuhdistus, laaja hieronta (decolttee, hartiat, niska, kaula, kasvot sekä pää) ja hoitotuotteet.

Hoidossa tehdään tarpeen mukainen Massadan erikoishieronta kasvoille, jossa pyritään rentouttamaan lihaskireyksiä, saadaan kiinteyttettyä ja kirkastettua ihoa. Hoidossa voidaan keskittyä tiettyihin alueisiin. esim. kallonpohjaan, otsaan ja silmien alueeseen. Tällä pystytään esim. lievittää migreeniä/päänsärkyä. 

(Hyödyt: iho kirkastuu, napakoituu ja lihakset rentoutuu, turvotus laskee, verenkierto paranee, tuotteet imeytyvät paremmin sekä saadaan aktivoitua ihon toimintoja)

 

Peruskasvohoidot:

 

Klassinen kasvohoito 65€ 60min 

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, (kevyt mekaaninen puhdistus tarvittaessa), hieronta, naamio ja voiteet)

Mikäli tarvitset laajempaa mekaanista puhdistusta, mainitsethan/varaathan lisää aikaa (+ 15-20min, 15€)

 

Nuorten ihonpuhdistus (max. 22-vuotiaille) 55€  noin. 60min

Valitse tämä, jos koet tarvitsevasi reilummin mekaanista puhdistusta tai extra hemmottelua sekä ohjeistusta ihonhoidossa.

(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tai hieronta tarpeen mukaan, naamio ja hoitovoiteet)

 

Nuorten kevyt kasvohoito (max. 22-vuotiaille) 45€ noin. 45min

Valitse tämä, jos tarvitset kirkastusta ja pientä hemmottelua sekä ohjeistusta ihonhoidossa.

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä hoitovoiteet)

 

Kirkastava kasvohoito 49€ 40min

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä voiteet)

 


Ripset ja kulmat

Huom! Emme tee ripsi- tai kynsipalveluita alle 16- vuotiaille.

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 39€

(muun hoidon yhteydessä 25€)

Kulmien värjäys ja muotoilu 25€

Ripsien värjäys 19 €

(hoidon yhteydessä 15€) 

Kulmien siistiminen/muotoilu sokerilla tai vahalla  15€

 

Ripsien kestotaivutus sekä värjäys 79€

Kulmien laminointi (sis. värjäys) 59€

Kestotaivutus+laminointi 125€

 


Ripsienpidennykset

Kevyet volyymiripsienpidennykset

Huom! Emme tee ripsi- tai kynsipalveluita alle 16- vuotiaille.

 

Klassiset ripsienpidennykset 95€ 1h15min- 1h45min

Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen asiakkaan omaan ripseen laitetaan yksi klassinen ripsikuitu. Klassiset kuidut ovat usein 0.15 tai 0.20mm paksuja. Klassisissa ripsissä erityisesti vaikuttaa asiakkaan omien ripsien tuuheus ja pituus siihen, millainen lopputulos saadaan aikaan.

 

Hybridiripsienpidennykset 99€ 1,5-2h

Hybridiripsienpidennyksissä sekoitetaan volyymeja sekä klassisia ripsiä.

 

Volyymiripsienpidennykset 109€ 1,5-2h

Tuuheat volyymiripsienpidennykset

Volyymiripsienpidennyksissä asiakkaan jokaiseen omaan ripseen laitetaan volyymiviuhka. Volyymikuidut ovat usein 0.05-0.07mm paksuja, eli huomattavasti ohuemmat kuin klassisissa, ja näitä kuituja voidaan laittaa n. 2-7 yhteen viuhkaan. Näin ollen volyymiripsissä on suurempi mahdollisuus muokata juuri sellaiset kuin haluat. Volyymikuiduista tehdyn viuhkan tuuheuteen vaikuttaa myös asiakkaan ripsien laatu, eli jos asiakkaalla on todella ohuet ja harvat ripset, ei ripsistä saada todella tuuheita.

 

Huollot 59-75€ ripsien kunnon mukaan 60-105min

Huoltoon tullessa ripsiä täytyy olla vähintään 25% jäljellä, muutoin veloitamme uusien hinnan.

 

Ripsienpidennysten poisto 35€ 15-30min

 


Kädet

Huom! Emme tee ripsi- tai kynsipalveluita alle 16- vuotiaille.

Geelilakkaus omalle kynnelle alk. 59€

Geelilakkauksen huolto alk. 52€

Rakennekynnet alk.75€ 

Rakennekynsien huolto alk.65€

Rakennekynsissä sekä geelilakkauksissa käytetään Fantasy Nailsin  ammattituotteita.

 

Rakennekynsien- ja geelilakkauksien koristelut:

Yksivärinen tai pelkkä glitter: perushinta

Ranskalainen 10€ (kaikki)

Timantit, muutama timantti/kynsi (max8) 1€

Timantit, puolikas kynsi timantteja/kynsi (max16) 2€

Timantit, koko kynsi timantteja 1 kynsi 3€

Folio, glitter, helpot kuviot (esim. kilpikonna tai marmori) 1 kynsi 1€

Maalaukset arvion mukaan,

            esim sydän ja pistekukka 1 kynsi 1-4 kpl 1,5€, 1 kynsi 5-8kpl 3€

            esim palmut, kiemurat, kukat 1 kynsi 3-5€

 

 

Manikyyri 39€  40min

(sis. kynsien muotoilu, kuorinta, kynsinauhojen hoito, lakkaus ja/tai hieronta)

 

Minimanikyyri 28€ 

(sis. viilaus, lakkaus sekä voide)

 


Vartalo

Kaikki vartalohoidot tehdään Massada The Natural Therapy ihonhoitosarjan laadukkailla ja ihanilla tuotteilla. 

 

Vartalon hoitaminen on kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vartalohoidoissa keskitytään mielen rauhoittamisen ja rentouttamisen lisäksi ihon ongelma-alueisiin, lihaskireyksiin ja jumeihin, hilseilevän ja kuivan ihon kuorimiseen sekä kosteutukseen. Jokaisen ihmisen keho ja mieli on erilaisia, joten myös kaikki hoidot räätälöidään ja sovelletaan yksilöllisesti.

 

Rauhoittavan musiikin sekä ihanien tuoksujen avulla pääset ottamaan tauon arjesta & rentouttamaan mielen sekä kehon.

(tuoksut valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan)

*Vartalohoitojen jälkeen on hyvä muistaa juoda runsaasti vettä pitkin päivää, välttää raskasta liikuntaa, saunomista, alkoholia taikka samanlaisia hoitoja.. Sekä valita päiväksi/kellon ajaksi sellainen ajankohta, jonka jälkeen voi levätä.

 

Spa- vartalohoito 135€ 2h

Paketissa tehdään koko vartalon kuorinta Massadan merisuolalla, johon sekoitetaan ravitsevaa vartaloöljyä, koko vartalon hieronta rentouttavalla tai hajusteettomalla öljyllä sekä osavartalon naamio, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita esimerkiksi, reidet, vatsa tai käsivarret.

 

Rentouttava päästä varpaisiin- hoito 139€ 2h

Tässä päästä varpaisiin- hoidossa pääset rentouttamaan vartalon, kasvot sekä mielen. Hoidossa tehdään koko vartalon hieronta rentouttavalla öljyllä, rentouttava kasvohoito pitkällä hieronnalla (sis. alkupuhdistus, rintakehän-, kaulan-, kasvojen- sekä naamion aikana pään hieronta,  sekä hoitotuotteet). Tämä hoito on kokonaisvaltaiseen kehon rentouttamiseen.

 

Keventävä päästä varpaisiin- hoito 155€ 2h 15min

Tässä päästä varpaisiin- hoidossa saat keveän olon koko kehoon ja mieleen.  Hoidossa tehdään koko vartalon kuorinta Massadan merisuolalla, johon sekoitetaan ravitsevaa vartaloöljyä, koko vartalon hieronta sekä keventävä kasvohoito (sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä hoitotuotteet). Tämä hoito on kokonaisvaltaiseen kehon keventämiseen.

 

Kokovartalon hemmotteluhieronta  85€ 1h 15min

Klassinen kokovartalonhieronta, jossa käytetään Massadan- rentouttavaa vartaloöljyä. Kokovartalon hemmotteluhieronta avaa lihaskireyksiä, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä.

 

Aromahieronta 89€ 1h 15min

Kevyt kokovartalohieronta, jossa valitaan Massada- hierontaöljyn sekaan tarpeen mukainen eteerinenöljy. Aromahieronta parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Aromahieronnassa tärkeänä tekijänä on eteeriset öljyt, jotka vaikuttavat mieleen ja kehon toimintaan.

 

Vartalon kuorinta ja hieronta 95€ 1,5h

Hoito, jossa kuoritaan koko vartalo Massadan merisuolalla, johon sekoitetaan ravitseva vartaloöljyä, sekä tehdään vartalohieronta rentouttavalla Massada- ihonhoitosarjan öljyllä.

 

Vartalon kuorintahoito 45€ 30min

Kuorintahoidosssa kuoritaan koko vartalo Massadan merisuolalla, johon sekoitetaan ravitsevaa vartaloöljyä, sekä laitetaan kosteustuote.

 

Jalkojen hemmotteluhieronta 39 30min

Hoidossa hierotaan jalkaterät- ja pohjat sekä sääret rentouttavalla Massada- vartaloöljyllä. Erinomainen vaihtoehto seisomatyötä tekevälle, paljon liikkuvalle taikka vain hetkelliseen rentoutumiseen.

 

 

Vartalohoitojen hyödyt:

*auttaa lihaskireyksiin

*parantaa ja kiihdyttää verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa

*vähentää turvotusta kehosta

*kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, kosteuttaa ihoa sekä tekee siitä hyvinvoivan näköisen sekä pehmeän tuntuisen

*rentouttaa kehoa sekä mieltä

*lievittää stressiä

*lisää yleistä rentoutumista

 

Miksi vartalohoitoja ei voida tehdä?

*Tulehdustila kehossa/flunssa, Syöpä/pahanlaatuinen kasvain, Verenkiertohäiriöt, Lähiaikoina tehty kirurginen toimenpide (mieluiten lääkärin lupa näissä tapauksissa), Sydämentahdistin/sydänsairaudet, Hoitamattomat sairaudet, Suonikohjut (voidaan kiertää, jos pienellä alueella), Ihosairaudet/aktiivinen ihosairaus, Lähiaikoina tehty kortisoni kuuri, aknelääkitys ym. Ihoa ohentavat lääkitykset (vaikuttaa vain kuorintaosuuteen)

 

 


Jalat

 

Spa- pedikyyri 75€ 60min 

Huolitellut ja kauniit varpaankynnet sekä kosteutetut sääret. Valitse tämä jalkahoito mikäli sinulla on tarve kevyeen jalkojen pintapuoliseen hoitoon.

(sis. kylvetys, kuorinta, jalkojen, sekä kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen, hieronta/voiteen levitys ja lakkaus (sis. pikkulakka).

 

Spa- pedikyyri extra 89 90min

Valitse tämä pedikyyri, jos viimeisestä jalkahoidosta on yli 3kk aikaa tai jaloissa on paljon hoidettavaa.

(sis. kylvetyksen, kuorinnan, kynsien hoidon (ohentaminen tarvittaessa), kynsinauhojen hoidon, kovettumien poiston, lakkauksen (lakan saa mukaan) sekä hieronnan)

geelilakkauksella +35€

 

Jalkojen hemmotteluhieronta 39 30min

Hoidossa hierotaan jalkaterät- ja pohjat sekä sääret rentouttavalla Massada- vartaloöljyllä. Erinomainen vaihtoehto seisomatyötä tekevälle tai paljon liikkuvalle.

 

 


Sokerointi

 

Säärien sokerointi 49 €

Kainaloiden sokerointi 29€

Bikinilinjan sokerointi 39€

1/2 alue kasvojen sokerointi  30€

koko kasvojen sokerointi (ylähuuli, kulmat, leuka, posket) 45€

Sokerointipaketit:

Paketti: bikini, kainalot & sääret 89

Paketti: bikini, reidet & sääret 129€

Paketti: kainalot & sääret 79 €

Paketti: bikini & kainalot 69

Paketti: bikini & sääret 89€

Paketti: reidet & sääret 89€

 

 

 

Ilman perusteltua syytä alle 24h peruutuksista veloitamme 50% varatun palvelun hinnasta. Mikäli et saavu paikalle lainkaan, etkä ilmoita asiasta, veloitamme 100% varatun palvelun hinnasta. Poislukien äkilliset sairastapaukset.