Hoidot ja hinnasto

 

 

Kampanjat

Kampanjat varattavissa vain kuukaudelle, jolle kampanja on tarkoitettu.

Nettiajanvarauksesta löydät osion ”Kuukauden kampanja” josta pystyt varmaan silloisen kuukauden kampanjoita.

 

Lindan tekemät rakennekynnet -10%.

 

Muistathan ottaa erikseen yhteyttä esimerkiksi WhatsAppissa, tekstiviestitse tai puhelimitse mikäli et löydä sopivaa aikaa! Muistathan edelleen, ettei sairaana tulla hoitoon.

 


 

Kasvot

 

Salon Fannysta löydät kahdella eri ammatti kosmetiikkasarjalla tehdyt kasvohoidot. Jokaisessa kasvohoidossa keskustelemme ihosi tarpeista ja omista toiveistasi sekä käymme ihonhoitoa läpi. Valitsethan lisäpalveluista iho analyysin sekä tuotesuosittelun mikäli kaipaat sitä enemmän ja valitsemassasi hoidossa ei sitä jo ole mainittu erikseen.

 

 

Massada The Natural Therapy on luonnonmukainen, tehokas ja hemmotteleva tuotesarja multisensorisuutensa ansiosta. Massada- tuotteet tuntuvat ihanalta iholla, tekevät työnsä tehokkaasti sekä tuoksuvat taivaallisilta. Massadan ihonhoitotuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa vain parhaista luonnon raaka-aineista ja ne tasapainottavat ihon epätasapainotiloja sekä herättävät aisteja.

 

 

 

 

BDR Medical Beauty konseptin tuotteet ovat hyvin lähellä lääkinnällistä tasoa ja sisältävät suuren määrän aktiivisia ainesosia. BDR:n tavoitteena on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti ja saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. BDR arvostaa tuotteiden hyvää siedettävyyttä ja tuotteissa on mahdollisimman vähän säilöntäaineita sekä tuoksuja. Raaka-aineet ovat peräisin luonnosta, kasviperäisistä ainesosista, synteettisistä sekä bioteknologisista lähteistä. BDR tarjoaa markkinoille ainutlaatuisen metodin rakentaa juuri sinun ihotyyppisi mukaiset hoitokokonaisuuet happojen, tehokuorintojen ja mikroneulauksen avulla.

 

 


 

 

BDR kasvohoidot:

Kesän ajan BDR- hoidot pois palveluista, happokuorintojen vuoksi! Tulee takaisin palveluihin elokuun-syyskuun aikana!

BDR Kirkastava pikahoito 65€ n. 40min

Freesaushoito. 

(sis. alkupuhdistus, tuplakuorinta, hyaluronihapposeerumin imeytyksen, täsmähoitotuotteen, naamion sekä hoitotuotteet.)

Tehokuorintahoito nuorelle hapotuksella ja kohdentavalla hionnalla. 2hoitokerran jälkeen.

BDR 1. kerta 109€ n. 75min

Valitse tämä hoito, kun tulet ensimmäistä kertaa BDR- hoitoon ja haluat kartoittaa ongelmakohdat sekä tehdä jatkohoitosuunnitelman.

(sis. konsultaatio, alkupuhdistus, tonic- tai ampullikuorinta, micropeel- kevyt hionta, hyaluronihapposeerumin imeytys, naamio sekä hoitotuotteet. Sovitaan myös jatkohoito sekä suunnitellaan kotihoitotuotteet.)

 

BDR Tehokuorintahappohoito 129€ n. 75min

Laitteella tehtävä tehokuorinta: micropeel (normaali) tai profipeel (vahvempi).

(sis. alkupuhdistus, happokuorinta, tehokuorinta, seerumin imeytys, naamio sekä hoitotuotteet.)

Tämä hoito vastaa vanhaa timanttihiontaa. Sopii nuorille!

 

BDR Mikroneulaus 159€ n. 75-90min

Tämä on jatkohoitoa ensimmäisen kerran ja kotihoitotuotteiden jälkeen.

Mikroneulauksella Stimulation XL sekä tehokkailla tuotteilla voidaan uudistaa sekä korjata ihoa. Tämä hoito voidaan räätälöidä kiinteyttäväksi, herkälle ”perus”- iholle tai epäpuhtaalle iholle ja aknearville. Voidaan yhdistää myös kohdentava mikroneulaus ongelmakohdille Stimulation XS.

(sis. alkupuhdistus, happo-, tonic- tai ampullikuorinta, micropeel herkemmälle tai profipeel epäpuhtaalle iholle, stimulation XL mikroneulaus jolla imeytetään hyaluronihapposeerumi, naamio sekä hoitotuotteet.)

 

BDR Tehohoitokokonaisuus 179€ n. 75min

Tämä on jatkohoitoa ensimmäisen kerran ja kotihoitotuotteiden jälkeen.

Tehohoito kokonaisuus, jossa hoidetaan keskitetysti tiettyjä ongelmia koko kasvoissa sekä kohdennetusti tietyillä alueilla.

(sis. alkupuhdistus, happokuorinta, micro- tai profipeel tehohionta, mikroneulaus koko kasvoille ja kohdennetusti tehotuotetta imeyttäen tarvittaessa, imeytetään hyaluronihapposeerumi, naamio sekä hoitotuotteet.)

 

Huomaathan kontraindikaatiot bdr hoidoissa (eli ei voida tehdä, jos):

Alle kuukausi sitten lopetettu aknelääkitys tai kortisonilääkitys, antibiootit, immunosupressantit. Raskaus, imetys, akuutti infektio, tulehdus tai kuume, syöpähoidot, jos sinulla on diabetes niin se on oltava hoidossa, ei ihosairauksia: märkivä akne, fibrooma, aktiivinen keratoosi, keloiditaipumus. Hoidettavalla alueella ei ole esiintynyt vakavaa punoitusta tai ihoärsytystä viimeisen kahden viikon aikana. (auringon aiheuttamana tai mekaanisen ärsytyksen aiheuttamana)

 

 

 

 

Massada erikoiskasvohoidot:

”En tiedä, mitä tarvitsen” – erikoiskasvohoito 139 n. 120min

Etkö tiedä mitä ihosi ja kehosi tarvitsee? Tässä hoidossa käydään läpi ihosi tarpeet ja sinun toiveet, kotihoitotottumukset ja jatkohoitomietteet. Näiden pohjalta valitaan jokin Massadan erikoiskasvohoidoista ja mahdollisia lisäpalveluita, ohjataan ihonhoidossa ja kotihoitotuotteiden valinnassa. Sisältää myös halutessaan kevyen jalka- tai käsihieronnan.

 

Massada Immaculate – kasvohoito 139€ n. 75min

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta obsidian- hierontakivellä, naamio jonka aikana jalkojen tai käsien hieronta sekä hoitotuotteet)

Erikoiskasvohoito 25+ vuotilaille, hoito perustuu rentoutuukseen erinomisten korjaavien, kirkastavien ja kiinteyttävien vaikutusten kera.

 

Massada DNA- Nature – kasvohoito 135€ n.75min

(sis. alkupuhdistus, tuplakuorinta, tehohoitoampullit, kiinteyttävä hieronta, erikoisnaamio, jonka vaikutusajalla hierotaan kädet tai jalat asiakkaan toiveiden mukaan, loppuvoiteet)

Erikoiskasvohoito erityisesti aikuiselle iholle (n.+40), erityisesti kun kaivataan nopeasti hyviä tuloksia. Hoito on välittömästi kiinteyttävä, kosteuttava ja kasvonpiirteitä kohottava kasvohoito. Hoidossa käytettävät tuotteet on suunniteltu luonnon raaka-aineista, hyödyntäen bioteknologiaa, jotta saadaan parhaat tulokset. Hoito vahvistaa ja suojaa vapaita radikaaleja vastaan sekä korjaa ihoa.

Hoidosta suosittelemme 3x sarjahoitoa, pysyvämpien ja näkyvämpien tulosten takaamiseksi. Toteutus 1-2 viikon välein, 3x (norm. 387€ 3x hoitoina). Sarjahoitoon tarjoamme pienen alennuksen, joilloin saat 3x hoitoa 348,18€ hintaan. (voi maksaa kahdessa osassa).

 

Massada- kasvohieronta 59€ 50min

(sis. alkupuhdistus, laaja hieronta (decolttee, hartiat, niska, kaula, kasvot, pää sekä kädet) ja hoitotuotteet.

Hoidossa tehdään tarpeen mukainen Massadan erikoishieronta kasvoille, jossa pyritään rentouttamaan lihaskireyksiä, saadaan kiinteyttettyä ja kirkastettua ihoa. Hoidossa voidaan keskittyä tiettyihin alueisiin. esim. kallonpohjaan, otsaan ja silmien alueeseen. Tällä pystytään esim. lievittää migreeniä/päänsärkyä. 

(Hyödyt: iho kirkastuu, napakoituu ja lihakset rentoutuu, turvotus laskee, verenkierto paranee, tuotteet imeytyvät paremmin sekä saadaan aktivoitua ihon toimintoja)

 

Peruskasvohoidot:

 

Klassinen kasvohoito 65€ 60min 

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, (kevyt mekaaninen puhdistus tarvittaessa), hieronta, naamio ja voiteet)

Mikäli tarvitset laajempaa mekaanista puhdistusta, mainitsethan/varaathan lisää aikaa (+ 15-20min, 15€)

 

Nuorten ihonpuhdistus (max. 22-vuotiaille) 55€  noin. 60min

Valitse tämä, jos koet tarvitsevasi reilummin mekaanista puhdistusta tai extra hemmottelua sekä ohjeistusta ihonhoidossa.

(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tai hieronta tarpeen mukaan, naamio ja hoitovoiteet)

 

Nuorten kevyt kasvohoito (max. 22-vuotiaille) 45€ noin. 45min

Valitse tämä, jos tarvitset kirkastusta ja pientä hemmottelua sekä ohjeistusta ihonhoidossa.

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä hoitovoiteet)

 

Kirkastava kasvohoito 49€ 30min

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä voiteet)

 


Ripset ja kulmat

Huom! Emme tee ripsi- tai kynsipalveluita alle 16- vuotiaille.

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 39€

(muun hoidon yhteydessä 29€)

Kulmien värjäys ja muotoilu 25€

Ripsien värjäys 19 €

(hoidon yhteydessä 19€) 

Kulmien siistiminen/muotoilu sokerilla tai vahalla  15€

 

Ripsien kestotaivutus sekä värjäys 79€

Kulmien laminointi (sis. värjäys) 59€

Kestotaivutus+laminointi 125€

 


Ripsienpidennykset

Kevyet volyymiripsienpidennykset

Huom! Emme tee ripsi- tai kynsipalveluita alle 16- vuotiaille.

 

Klassiset ripsienpidennykset 99€ 1h15min- 1h45min

Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen asiakkaan omaan ripseen laitetaan yksi klassinen ripsikuitu. Klassiset kuidut ovat usein 0.15 tai 0.20mm paksuja. Klassisissa ripsissä erityisesti vaikuttaa asiakkaan omien ripsien tuuheus ja pituus siihen, millainen lopputulos saadaan aikaan.

 

Hybridiripsienpidennykset 109€ 1,5-2h

Hybridiripsienpidennyksissä sekoitetaan volyymeja sekä klassisia ripsiä.

 

Volyymiripsienpidennykset 119€ 1,5-2h

Tuuheat volyymiripsienpidennykset

Volyymiripsienpidennyksissä asiakkaan jokaiseen omaan ripseen laitetaan volyymiviuhka. Volyymikuidut ovat usein 0.05-0.07mm paksuja, eli huomattavasti ohuemmat kuin klassisissa, ja näitä kuituja voidaan laittaa n. 2-7 yhteen viuhkaan. Näin ollen volyymiripsissä on suurempi mahdollisuus muokata juuri sellaiset kuin haluat. Volyymikuiduista tehdyn viuhkan tuuheuteen vaikuttaa myös asiakkaan ripsien laatu, eli jos asiakkaalla on todella ohuet ja harvat ripset, ei ripsistä saada todella tuuheita.

 

Huollot 59-89€ ripsien kunnon mukaan 60-105min

Huoltoon tullessa ripsiä täytyy olla vähintään 25% jäljellä, muutoin veloitamme uusien hinnan.

 

Ripsienpidennysten poisto 40€ 15-30min

 


Kädet

Huom! Emme tee ripsi- tai kynsipalveluita alle 16- vuotiaille.

Geelilakkaus omalle kynnelle alk. 65€

Geelilakkauksen huolto alk. 57€

Rakennekynnet alk.85€ 

Rakennekynsien huolto alk.70€

Rakennekynsissä sekä geelilakkauksissa käytetään Fantasy Nailsin  ammattituotteita.

 

Rakennekynsien- ja geelilakkauksien koristelut:

Yksivärinen tai pelkkä glitter: perushinta

Ranskalainen 10€ (kaikki)

Timantit, muutama timantti/kynsi (max8) 1€

Timantit, puolikas kynsi timantteja/kynsi (max16) 2€

Timantit, koko kynsi timantteja 1 kynsi 3€

Folio, glitter, helpot kuviot (esim. kilpikonna tai marmori) 1 kynsi 1€

Maalaukset arvion mukaan,

            esim sydän ja pistekukka 1 kynsi 1-4 kpl 1,5€, 1 kynsi 5-8kpl 3€

            esim palmut, kiemurat, kukat 1 kynsi 3-5€

 

 

Spa manikyyri 59€  75min

(sis. kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, parafiini, lakkaus(halutessasi) ja hieronta)

 


Vartalo

Kaikki vartalohoidot tehdään Massada The Natural Therapy ihonhoitosarjan laadukkailla ja ihanilla tuotteilla. 

 

Vartalon hoitaminen on kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vartalohoidoissa keskitytään mielen rauhoittamisen ja rentouttamisen lisäksi ihon ongelma-alueisiin, lihaskireyksiin ja jumeihin, hilseilevän ja kuivan ihon kuorimiseen sekä kosteutukseen. Jokaisen ihmisen keho ja mieli on erilaisia, joten myös kaikki hoidot räätälöidään ja sovelletaan yksilöllisesti.

 

Rauhoittavan musiikin sekä ihanien tuoksujen avulla pääset ottamaan tauon arjesta & rentouttamaan mielen sekä kehon.

(tuoksut valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan)

*Vartalohoitojen jälkeen on hyvä muistaa juoda runsaasti vettä pitkin päivää, välttää raskasta liikuntaa, saunomista, alkoholia taikka samanlaisia hoitoja.. Sekä valita päiväksi/kellon ajaksi sellainen ajankohta, jonka jälkeen voi levätä.

 

Rentouttava päästä varpaisiin- hoito 145€ 2h

Tässä päästä varpaisiin- hoidossa pääset rentouttamaan vartalon, kasvot sekä mielen. Hoidossa tehdään koko vartalon hieronta rentouttavalla öljyllä, rentouttava kasvohoito pitkällä hieronnalla (sis. alkupuhdistus, rintakehän-, kaulan-, kasvojen- sekä naamion aikana pään hieronta,  sekä hoitotuotteet). Tämä hoito on kokonaisvaltaiseen kehon rentouttamiseen.

 

Keventävä päästä varpaisiin- hoito 159€ 2h 15min

Tässä päästä varpaisiin- hoidossa saat keveän olon koko kehoon ja mieleen.  Hoidossa tehdään koko vartalon kuorinta Massadan merisuolalla, johon sekoitetaan ravitsevaa vartaloöljyä, koko vartalon hieronta sekä keventävä kasvohoito (sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä hoitotuotteet). Tämä hoito on kokonaisvaltaiseen kehon keventämiseen.

 

Kokovartalon hemmotteluhieronta  85€ 1h 15min

Klassinen kokovartalonhieronta, jossa käytetään Massadan- rentouttavaa vartaloöljyä. Kokovartalon hemmotteluhieronta avaa lihaskireyksiä, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä.

 

Vartalon kuorinta ja hieronta 99€ 1,5h

Hoito, jossa kuoritaan koko vartalo Massadan merisuolalla, johon sekoitetaan ravitseva vartaloöljyä, sekä tehdään vartalohieronta rentouttavalla Massada- ihonhoitosarjan öljyllä.

 

Jalkojen hemmotteluhieronta 39 30min

Hoidossa hierotaan jalkaterät- ja pohjat sekä sääret rentouttavalla Massada- vartaloöljyllä. Erinomainen vaihtoehto seisomatyötä tekevälle, paljon liikkuvalle taikka vain hetkelliseen rentoutumiseen.

 

 

Vartalohoitojen hyödyt:

*auttaa lihaskireyksiin

*parantaa ja kiihdyttää verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa

*vähentää turvotusta kehosta

*kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, kosteuttaa ihoa sekä tekee siitä hyvinvoivan näköisen sekä pehmeän tuntuisen

*rentouttaa kehoa sekä mieltä

*lievittää stressiä

*lisää yleistä rentoutumista

 

Miksi vartalohoitoja ei voida tehdä?

*Tulehdustila kehossa/flunssa, Syöpä/pahanlaatuinen kasvain, Verenkiertohäiriöt, Lähiaikoina tehty kirurginen toimenpide (mieluiten lääkärin lupa näissä tapauksissa), Sydämentahdistin/sydänsairaudet, Hoitamattomat sairaudet, Suonikohjut (voidaan kiertää, jos pienellä alueella), Ihosairaudet/aktiivinen ihosairaus, Lähiaikoina tehty kortisoni kuuri, aknelääkitys ym. Ihoa ohentavat lääkitykset (vaikuttaa vain kuorintaosuuteen)

 

 


Jalat

 

Spa- pedikyyri 75€ 60min 

Huolitellut ja kauniit varpaankynnet sekä kosteutetut sääret. Valitse tämä jalkahoito mikäli sinulla on tarve kevyeen jalkojen pintapuoliseen hoitoon.

(sis. kylvetys, kuorinta, jalkojen, sekä kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen, hieronta/voiteen levitys ja lakkaus (sis. pikkulakka).

-geelilakkauksella +45€

 

Spa- pedikyyri extra 89 90min

Valitse tämä pedikyyri, jos viimeisestä jalkahoidosta on yli 3kk aikaa tai jaloissa on paljon hoidettavaa.

(sis. kylvetyksen, kuorinnan, kynsien hoidon (ohentaminen tarvittaessa), kynsinauhojen hoidon, kovettumien poiston, lakkauksen (lakan saa mukaan) sekä hieronnan)

-geelilakkauksella +45€

 

Jalkojen hemmotteluhieronta 39 30min

Hoidossa hierotaan jalkaterät- ja pohjat sekä sääret rentouttavalla Massada- vartaloöljyllä. Erinomainen vaihtoehto seisomatyötä tekevälle tai paljon liikkuvalle.

 

 


Sokerointi

 

Säärien sokerointi 49 €

Kainaloiden sokerointi 29€

Bikinilinjan sokerointi 39€

1/2 alue kasvojen sokerointi  30€

koko kasvojen sokerointi (ylähuuli, kulmat, leuka, posket) 45€

Sokerointipaketit:

Paketti: bikini, kainalot & sääret 89

Paketti: bikini, reidet & sääret 129€

Paketti: kainalot & sääret 79 €

Paketti: bikini & kainalot 69

Paketti: bikini & sääret 89€

Paketti: reidet & sääret 89€

 

 

Ilman perusteltua syytä alle 24h peruutuksista veloitamme 50% hoidon hinnasta. Mikäli et saavu paikalle lainkaan etkä ilmoita asiasta, tai peruutat 6h ennen varattua aikaa, veloitamme 100% varatun palvelun hinnasta. Poislukien äkilliset sairastapaukset.