Tiimi

 

SKY- kosmetologi Elise Stenholm

 

Olen Salon Fannyn omistaja, ja perustin aikanaan kauneushoitolan kotiini opiskelun ohella vuonna 2016 ja siitä asti toiminut yksityisyrittäjänä. Kosmetologiksi olen valmistunut keväällä 2017. 

Kiitettävän tutkintotodistuksen lisäksi matkaan tarttuivat stipendit ja mahtava kokemus kauneusalan Taitaja 2017 -kilpailusta.


Vuonna 2020 olen toteutettanut yhden unelmistani ja olen avannut kokonaan oman Kauneushoitolan! 
Erityisesti kiinnostuksenani ovat rakennekynnet sekä geelilakkaukset, sekä myös erikoiskasvohoidot.

 


 

SKY-kosmetologi Mirva Alasjärvi

 

Olen aloittanut kosmetologina Salon Fannyssa marraskuussa 2021. Toimin ensin kevytyrittäjänä opintojen ohella, ja syksyllä 2021 perustin toiminimen. Kosmetologiksi olen valmistunut keväällä 2021.

Opintojen ohella pääsin myös kauneusalan kilpailutoimintaan mukaan, eli Taitajiin. Muutamissa semifinaaleissa ja Taitaja 2021- finaalista 4. sija on jäänyt antoisaksi kokemukseksi. Stipendit tarttuivat myös kiitettävän tutkintotodistuksen mukaan.

Intohimoni erityisesti alalla ovat vartalohoidot/hieronnat, kasvohoidot sekä jalkahoidot.

 


 


Ripsiteknikko Nea Degerth

Yllättävienkin käänteiden kautta olen ajautunut kauneudenhoitoalalle ripsiteknikoksi. Olen ensimmäiseltä ammatiltani LVI-asentaja, mutta kiinnostuin Elisen kautta myös ripsien tekemisestä. Ripsiteknikon yhdistelmäkoulutuksen suoritin lokakuussa ja aloitin kevytyrittäjänä Salon Fannyssa marraskuussa 2021.

 


 

 

Salon Fannyssa on aloittanut käymään tatuoija Titta, Titta’s Tattoosta kerran kuussa. Titalle voit varata aikoja hänen Facebook sivultaan tai Instagramista! Salon Fannyn facebookista löydät myös tiedot päivistä jolloin hän on meillä.