Tiimi

 

Elise Stenholm

SKY-erikoiskosmetologi

Ripsiteknikko

Kynsimuotoilija

Merkonomiopiskelija

 

Tittelit:

Taitaja- 2017 finalisti, Kauneudenhoito

Taitaja- 2023 Tuomari, Kauneudenhoito

Klassiset ripsienpidennykset sertifikaatti

Volyymiripsienpidennykset sertifikaatti FlowLashes

Master Gel rakennekynnet diplomi Fantasy Nails

 

Olen Salon Fannyn omistaja, ja perustin aikanaan kauneushoitolan kotiini opiskelun ohella vuonna 2016 ja siitä asti toiminut yksityisyrittäjänä. Kosmetologiksi olen valmistunut keväällä 2017. 

Kiitettävän tutkintotodistuksen lisäksi matkaan tarttuivat stipendit ja mahtava kokemus kauneusalan Taitaja 2017 -kilpailun finaalista. Maaliskuussa 2022 olen valmistunut myös erikoiskosmetologiksi.

Innostusta ja kiinnostusta vuosien aikana tuli lisää kilpailutoimintaan. Keväällä 2023 sain huikean mahdollisuuden olla tuomarina Taitaja 2023- kauneudenhoitoalan suomen mestaruuskilpailuissa. Kokemus oli upea sekä raskas, mutta oli aivan mahtavaa päästä näkemään kilpailujen toinenkin puoli. Olisi innoittavaa ja haluankin päästä jatkossa myös kilpailutoimintaan mukaan.

Vuonna 2020 olen toteutettanut yhden unelmistani ja olen avannut kokonaan oman kauneushoitolan! Erityisesti kiinnostuksenani ovat rakennekynnet sekä geelilakkaukset, sekä myös erikoiskasvohoidot. Parhaita juttuja työssä on oman ammattitaidon arvostaminen ja sen parantaminen, asiakkaiden ilahduttaminen kauniilla kynsillä ja kun saadaan ihonhoidolla oikeasti tuloksia aikaiseksi jolloin asiakas lähtee hymy huulilla!

 


 

 

Mirva Alasjärvi

SKY- kosmetologi

 EAT, Erikoiskosmetologi opiskelija (2023 jouluna valmistuva)

 

Tittelit:

Taitajat2022 SM-kulta (1.sija) laji 303 Kauneudenhoito

EuroSkills2023 Gdańsk EM-hopea (2.sija) laji 30 Beauty Therapy

 

Olen aloittanut kosmetologina Salon Fannyssa marraskuussa 2021. Ennen Salon Fannyssa aloittamista toimin kevytyrittäjänä opintojen ohella toisessa hoitolassa. Olen toiminut erilaisilla yritysmuodoilla ja edelleen samalla tiellä mennään.

Kilpailutoiminta on lähellä sydäntäni kauneudenhoitoalalla, ja olen kilpaillut vuodesta 2020 asti. Taitajat- ammattitaidon Suomen mestaruus kilpailut, jossa olen ollut mukana 5kertaa, ja viimeisimmästä kerrasta Taitajat2022- voitin SM-kultaa. Kilpailen myös KV-tasolla (kansainvälisellä tasolla), EuroSkills2023 Gdańsk, sijotuin sijalle 2, eli EM-hopea.

Työn ohella haluan opiskella ja kehittää ammattitaitoani, joten opiskelen tällä hetkellä EAT- tutkintoa, erikoiskosmetologiksi, ja jatkossa varmasti muutakin!

Intohimoni erityisesti alalla ovat vartalohoidot/hieronnat, asiakkaan kokonaisvaltainen hoitaminen ja rentouttaminen, kasvohoidot sekä jalkahoidot. Työssäni olen pikkutarkka ja huomioin toiveesi sekä sinun mukavuuden, ja pyrinkin siihen, että saat olla oma itsesi ja pääset täysin rentoutumaan hoidoissa.

Tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan, nähdään Salon Fannyssa!

 


 

 

Salla Mäkikyrö

SKY- kosmetologi

Olen aloittanut kevytyrittäjänä Salon Fannyssa syyskuussa 2022. Valmistuin keväällä 2023 kosmetologiksi. Kiinnostuksen kohteitani alalla on tällä hetkellä kasvohoidot ja tulevaisuudessa ripset ja kynnet.

 

 


Miyu Akai

Ripsiteknikko

Olen sertifioitu ripsiteknikko Miyu, kävin viime joulukuussa ripsipidennysten peruskurssin ja helmikuussa volyymikoulutuksen. Siitä asti olen melkein joka päivä saanut tehdä ripsiä ja tässä välissä olen ehtinyt käymään myös lash- ja brow lift koulutuksen.
Rakastan uusien asioiden oppimista ja haluaisin aina oppia lisää! Suunnitelmissa olisi käydä lisää erilaisissa koulutuksissa, jotta taitoni kehittyvät ja pysyvät ajan tasalla, ja jotta voin palvella asiakkaita paremmin ja laajemmin.

Olen työssäni hyvin tarkka ja rakastan sitä mitä teen. Asiakkaiden tyytyväisyys on minulle tärkeää ja se motivoi minua. Mielelläni kuulen asiakkaiden toiveita ja huomioiden jokaisen yksityiskohdan, ja räätälöin sen pohjalta sopivat ripset juuri sinulle.


Isabella Beckford
Kosmetologi
Olen vuonna 2016 valmistunut kosmetologi kiitettävän tutkintotodistuksen kera. Alalla olen saavuttanut vankan käden ammattitaidollisesti ja lisäkouluttautunut erilaisiin kauneudenhoitopalveluihin perushoitojen lisäksi.
Bravuurihoitoni ovat sokeroinnit, etenkin brassit naisille ja miehille, kulmien laminoinnit ja jalkahoidot. Kokemusta löytyy näiden lisäksi myös erikoiskasvohoidoista, kuten mikroneulauksesta, HydraFacialista ja kemiallisista hapotuksista, suihkurusketuksista ja vauvojen korvien rei’ityksistä.
Minulle tärkeää on asiakkaalle ilon tuotto, olkoon se sitten omalla persoonallani tai tarjoamallani hoidolla. Hymy lähtiessä on minulle merkittävämpi kuin hymy tullessa. Tällöin tiedän onnistuneeni.
Parasta työssäni on olla oma itseni ja käydä kuulumisia läpi rakkaiden asiakkaideni kanssa. 
Opiskelen paraikaa viimeistä vuotta terveydenhoitajaksi ammattikorkeakoulussa, joka mahdollistaa tulevaisuuden suuntautumiseni esteettiselle alalle pistoshoitajaksi myös. Tällä tavalla pystyn hyödyntämään molempia tutkintojani yhtenä kokonaisuutena. Salon Fannyssa olen syyskuusta 2023 alkaen koulun ohessa 1-2 päivää viikossa.

 


 

 

Salon Fannyssa on aloittanut käymään tatuoija Titta, Titta’s Tattoosta kerran kuussa. Titalle voit varata aikoja hänen Facebook sivultaan tai Instagramista! Salon Fannyn facebookista löydät myös tiedot päivistä jolloin hän on meillä.