Tiimi

 

Elise Stenholm

SKY-kosmetologi

SKY- erikoiskosmetologi

Ripsiteknikko

Kynsimuotoilija

Merkonomiopiskelija

 

Tittelit:

Taitaja- 2017 finalisti, Kauneudenhoito

Taitaja- 2023 Tuomari, Kauneudenhoito

Taitaja- 2024 Tuomari, Kauneudenhoito

Klassiset ripsienpidennykset sertifikaatti

Volyymiripsienpidennykset sertifikaatti FlowLashes

Master Gel rakennekynnet diplomi Fantasy Nails

 

Olen Salon Fannyn omistaja, ja perustin aikanaan kauneushoitolan kotiini opiskelun ohella vuonna 2016 ja siitä asti toiminut yksityisyrittäjänä. Kosmetologiksi olen valmistunut keväällä 2017. 

Kiitettävän tutkintotodistuksen lisäksi matkaan tarttuivat stipendit ja mahtava kokemus kauneusalan Taitaja 2017 -kilpailun finaalista. Maaliskuussa 2022 olen valmistunut myös erikoiskosmetologiksi.

Innostusta ja kiinnostusta vuosien aikana tuli lisää kilpailutoimintaan. Keväällä 2023 sain huikean mahdollisuuden olla tuomarina Taitaja 2023- kauneudenhoitoalan suomen mestaruuskilpailuissa. Kokemus oli upea sekä raskas, mutta oli aivan mahtavaa päästä näkemään kilpailujen toinenkin puoli. On innoittavaa ja haluankin päästä jatkossa myös kilpailutoimintaan mukaan. Pääsen tuomaroimaan myös Taitaja- 2024 semifinaalissa Espoossa sekä finaalissa Kuopiossa!

Vuonna 2020 olen toteutettanut yhden unelmistani ja olen avannut kokonaan oman kauneushoitolan! Erityisesti kiinnostuksenani ovat rakennekynnet sekä geelilakkaukset, sekä myös erikoiskasvohoidot. Parhaita juttuja työssä on oman ammattitaidon arvostaminen ja sen parantaminen, asiakkaiden ilahduttaminen kauniilla kynsillä ja kun saadaan ihonhoidolla oikeasti tuloksia aikaiseksi jolloin asiakas lähtee hymy huulilla!

 


 

 

Mirva Alasjärvi

SKY- kosmetologi

 Erikoiskosmetologi 

 

Tittelit:

Taitajat -2022 SM-kulta (1.sija) laji 303 Kauneudenhoito

EuroSkills2023 Gdańsk EM-hopea (2.sija) laji 30 Beauty Therapy

WordlSkills2024 Lyon lajin 30 Beauty Therapy -kilpailija

Taitajat -2024 tuomari, kauneudenhoito semifinaali

 

Olen aloittanut kosmetologina Salon Fannyssa marraskuussa 2021. Ennen Salon Fannyssa aloittamista toimin kevytyrittäjänä opintojen ohella toisessa hoitolassa. Olen toiminut erilaisilla yritysmuodoilla ja edelleen samalla tiellä mennään. Kosmetologiksi olen valmistunut keväällä 2021 kiitettävän tutkintotodistuksen ja stipendien kera.

Kilpailutoiminta on lähellä sydäntäni kauneudenhoitoalalla, ja olen kilpaillut vuodesta 2020 asti. Taitajat- ammattitaidon Suomen mestaruus kilpailut, jossa olen ollut mukana 5 kertaa, ja viimeisimmästä kerrasta Taitajat2022- voitin SM-kultaa. Kilpailen myös KV-tasolla (kansainvälisellä tasolla), EuroSkills2023 Gdańsk, sijotuin sijalle 2, eli EM-hopea. Ja olen myös tämän vuoden WordlSkills2024 Lyon kilpailija, lajissa 30 Beauty Therapy.

Työn ohella haluan opiskella ja kehittää ammattitaitoani, ja olen äskettäin valmistunutkin erikoiskosmetologiksi. Ja jatkossa opiskelen varmasti muutakin!

Intohimoni erityisesti alalla ovat vartalohoidot/hieronnat, asiakkaan kokonaisvaltainen hoitaminen ja rentouttaminen, kasvohoidot sekä jalkahoidot. Työssäni olen pikkutarkka ja huomioin toiveesi sekä sinun mukavuuden, ja pyrinkin siihen, että saat olla oma itsesi ja pääset täysin rentoutumaan hoidoissa.

Tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan, nähdään Salon Fannyssa!

 


 

 

Salla Mäkikyrö

SKY- kosmetologi

Ripsiteknikko

 

Tittelit:

Volyymiripsienpidennykset sertifikaatti FlowLashes

 

Olen aloittanut kevytyrittäjänä Salon Fannyssa syyskuussa 2022. Valmistuin keväällä 2023 kosmetologiksi ja kosmetiikkaneuvojaksi. Kiinnostuksen kohteitani alalla on tällä hetkellä kasvohoidot ja tulevaisuudessa kynnet. Olen käynyt 2023 loppuvuonna ripsikoulutuksen ja olen nyt sertifioitu ripsiteknikko.


Linda Tirkkonen
Kynsimuotoilija

 


 

 

Salon Fannyssa käy Titta, Titta’s Tattoosta silloin tällöin. Titalle voit varata aikoja hänen Facebook sivultaan tai Instagramista! Salon Fannyn facebookista löydät myös tiedot päivistä jolloin hän on meillä.