Tiimi

 

Elise Stenholm

SKY-erikoiskosmetologi

Ripsiteknikko

Kynsimuotoilija

 

Olen Salon Fannyn omistaja, ja perustin aikanaan kauneushoitolan kotiini opiskelun ohella vuonna 2016 ja siitä asti toiminut yksityisyrittäjänä. Kosmetologiksi olen valmistunut keväällä 2017. 

Kiitettävän tutkintotodistuksen lisäksi matkaan tarttuivat stipendit ja mahtava kokemus kauneusalan Taitaja 2017 -kilpailun finaalista. Maaliskuussa 2022 valmistuin myös erikoiskosmetologiksi.

Vuonna 2020 olen toteutettanut yhden unelmistani ja olen avannut kokonaan oman Kauneushoitolan! Erityisesti kiinnostuksenani ovat rakennekynnet sekä geelilakkaukset, sekä myös erikoiskasvohoidot.

 


 

Mirva Alasjärvi

SKY- kosmetologi

 

Olen aloittanut kosmetologina Salon Fannyssa marraskuussa 2021. Toimin ensin kevytyrittäjänä opintojen ohella, ja syksyllä 2021 perustin toiminimen. Kosmetologiksi olen valmistunut keväällä 2021. Opintojen ohella pääsin myös kauneusalan kilpailutoimintaan mukaan, eli Taitajiin. Muutamat semifinaalit, Taitaja 2021- finaalista 4. sija.

2022 alkuvuodesta aloitin myös erikoiskosmetologin opinnot joiden ohella Taitajat 2022 -finaalista tuli 1.sija (SM-kulta) on jäänyt antoisaksi kokemukseksi. Stipendit tarttuivat myös kiitettävän tutkintotodistuksen mukaan.

Intohimoni erityisesti alalla ovat vartalohoidot/hieronnat, asiakkaan kokonaisvaltainen hoitaminen/rentouttaminen, kasvohoidot sekä jalkahoidot.

 


 


Nea Degerth

Ripsiteknikko

Kynsimuotoilija

Yllättävienkin käänteiden kautta olen ajautunut kauneudenhoitoalalle ripsiteknikoksi ja kynsimuotoilijaksi. Olen ensimmäiseltä ammatiltani LVI-asentaja, mutta kiinnostuin Elisen kautta myös ripsistä ja kynsistä. Ripsiteknikon yhdistelmäkoulutuksen suoritin lokakuussa ja aloitin kevytyrittäjänä Salon Fannyssa marraskuussa 2021. 2022 kesällä olen aloittanut myös kynsimuotoilijan koulutuksen. Olen pikkutarkka ja saanut palautetta hyvästä jäljestä.

 


 

Salla Mäkikyrö

SKY- kosmetologiopiskelija

Olen aloittanut kevytyrittäjänä Salon Fannyssa syyskuussa 2022. Teen töitä opintojen ohella ja minun olisi suunnitteilla valmistua keväällä 2023. Kiinnostuksen kohteitani alalla on tällä hetkellä kasvohoidot ja tulevaisuudessa ripset ja kynnet.

 

 


 

 

Salon Fannyssa on aloittanut käymään tatuoija Titta, Titta’s Tattoosta kerran kuussa. Titalle voit varata aikoja hänen Facebook sivultaan tai Instagramista! Salon Fannyn facebookista löydät myös tiedot päivistä jolloin hän on meillä.